De stretch tenten van Donselaar Tenten, goed of niet?

Stretch tenten Donselaar Tenten

Een paar weken geleden heb ik een stretch tent gehuurd voor een feest. Deze huurde ik bij Donselaar Tenten. Dit bedrijf kwam ik tegen toen ik op Google aan het neuzen was. Uiteindelijk besloot ik dus voor dit bedrijf te gaan. En van dit besluit heb ik geen spijt gehad kan ik jullie vertellen. Als je op zoek bent naar stretch tenten kan ik Donselaar Tenten absoluut aanraden, en ik ga jullie nu vertellen waarom.

Stretch tenten van goede kwaliteit

Het eerste wat naar verwachting was, was de kwaliteit van de tent. Hij stond sterk, en was ook nog regenbestendig. Mijn gasten konden dus allemaal droog staan. Naast dat de kwaliteit goed was, ziet hij er simpelweg gewoon heel goed uit. Het zeil is licht rekbaar, waardoor ik zelf kon bepalen hoe hij gespannen werd en hoe hij staat. Hij zag er wat beige achtig uit (zoals op bovenstaande foto). Dit gaf een hele leuke sfeer. Deze stretch tenten worden dus blijkbaar ook veel op festivals gebruikt. Dit kan ik wel begrijpen, het is namelijk echt een praktische tent en een echte eyecatcher.

Goed geholpen

De service was misschien wel het beste. Er werd echt naar me geluisterd en dit bleek ook. De stretch tent stond er precies zoals ik hem in gedachte had. Ook werd de tent zonder problemen voor me opgebouwd. Ik heb er zelf niks aan hoeven doen, dit was weer een zorg minder tijdens het organiseren van dit feest. Echt waar, voor stretch tenten moet je bij Donselaar Tenten zijn!

Related Post