Jouw festivaltent huren!

Festivaltent huren

Je hebt ze vast wel eens gezien, verschillende reusachtige tenten op festivals waar ieder een verschillende dj aan het draaien is, waar een bar onder staat of andere kraampjes zich onder bevinden. Deze festivaltenten kan je huren of kopen bij veel verschillende bedrijven. Een van deze bedrijven die er voor mij uit springt is Donselaar Tenten. Donselaar Tenten is een bedrijf dat gespecialiseerd in het verhuren van tijdelijke accommodaties, waaronder dus voor festivals. De tenten van dit bedrijf stonden dit jaar op festivals als Free Your Mind, Defqon. 1, Amsterdam Open Air en ga zo maar door.

Verschillende modellen festivaltent huren

Bij Donselaar Tenten kan je heel veel verschillende soorten en maten festivaltenten huren. Donselaar Tenten biedt 9 (!) verschillende soorten tenen, geschikt voor festivals. De ene voor een ander doeleinde dan de ander. De ene is bijvoorbeeld voor een stretchbar, en de ander meer voor een feestlocatie waar een dj optreedt op het festival. Op de website van Donselaar Tenten zijn de precieze modellen en afmetingen van de tenten te zien.

Oog voor veiligheid en kwaliteit

Donselaar Tenten beschikt over een compleet assortiment met professionele tenten op maat. Ook geven ze waar nodig, persoonlijk advies over wat het beste bij jou past. Ook service is bij Donselaar Tenten niet onbelangrijk; nadat zij de tent hebben opgebouwd, blijven er medewerkers in de buurt om een oogje in het zeil te houden en problemen te voorkomen. Dit zorgt er voor dat het festival perfect kan verlopen. Toch kan er niet heel veel mis gaan met de tenten, deze voldoen namelijk aan alle Europesde vastgestelde brand- en veiligheidseisen. Dus ben jij een festival organisator? Dan adviseer ik om bij Donselaar Tenten jouw festivaltent te huren!

Lees hier meer over slaapaccommodaties huren en lees ook gerust mijn andere blogs!

Related Post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *