Jouw aluhal huren?

Aluhal huren doe je hier!

Op zoek naar een profesionele, betrouwbare tent met een aluminium frame en zonder middenpalen? Dan moet je jouw aluhal huren bij Donselaar Tenten! Deze tent is geschikt voor alle grote evenementen. Denk hierbij aan festivals, bedrijfsevenementen of zelfs als showroom. Veel verschillende opties mogelijk dus. Ook het tentzeil is volledig naar wens aan te passen. Wil je bijvoorbeeld een wit tentzeil, of liever een transparante zeil? Donselaar Tenten regelt het voor je. De grootte is ook helemaal aan jou, wil je onderdak bieden aan 100 man, of aan 10.000 man? Zo flexibel kan het aluhal huren zijn.

Jouw geïsoleerde werkruimte

Naast evenementen is de aluhal ook heel geschikt als tijdelijke bedrijfsoplossing. Zit je momenteel met ruimte tekort? Een aluhal zorgt dat het bedrijf weer optimaal kan werken. Of het hier nu gaat om een werkruimte, opslagruimte of een showroom, alles is mogelijk. Ook kan je kiezen of deze ruimte volledig geïsoleerd, deels geïsoleerd of niet geïsoleerd moet zijn. Een aluhal huren bij Donselaar Tenten heeft zo veel opties!

Veiligheid voorop

Bij Donselaar Tenten is veiligheid prioriteit nummer 1. Plezier in het werk is wat zij belangrijk vinden. En veiligheid is de belangrijkste factor van plezier. Zo gaan ze ook echt te werk. Zo voldoen alle tenten aan Europese vastgestelde brand- en veiligheidseisen en zijn goedgekeurd volgen de DIN norm 410B1. Veiligheid kunnen zij dus garanderen!

Meer blogs lezen? Klik dan hier

Related Post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *