Een goede kampeertent huren?

Kampeertent verhuur

Jij wilt een goede kampeertent huren voor jouw evenement of gelegenheid? Dan ben je bij Rechargers op het goede adres. Zij bieden namelijk verschillende kampeertenten met allerlei verschillende kleuren of patronen. Op de site is ook te zien dat dit voor een hele mooie sfeer zorgt. Dit is natuurlijk niet het belangrijkste. Het interieur van deze slaaptenten is erg simpel, maar heel comfortabel en precies wat je zoekt. Ik heb er eentje getest en was hier erg over te spreken.

Mijn kampeertent ervaring

Ik heb dus een kampeertent van Rechargers getest op een festival. Er stond een heel veld vol met allemaal van deze tenten en allemaal verschillende kleuren en patroontjes. Dit gaf een heel sfeervol effect. Deze tenten heten ‘Tipi tenten’. Dit zijn een soort indianen tentjes. De tent was voorzien van 2 Nomad slaapmatten, 2 slaapzakken, 2 kussens en de nodige verlichting. Lekker simpel, maar wel alles wat je nodig hebt. Het blijkft dat de Tipi tenten ook te huren zijn zonder interieur. Dit maakt het nog goedkoper om een Tipi te huren, wat natuurlijk een voordeel is. De tent was ook steviger dan ik had verwacht. De slaapmatten lagen prima, ik had niet verwacht dat ik comfortabel zou slapen, maar niets bleek minder waar.

Meer kampeertenten huren bij Rechargers

Zoals ik al vermeld had heeft Rechargers nog meer kampeertenten. In een eerdere blog vertelde ik al dat ik een een Lodge van Rechargers geslapen heb. Ook deze beviel erg goed. Rechargers heeft ook nog andere modellen, deze kan je vinden op de website, hier staan ook nog veel mooie foto’s op van de verschillende tenten op de verschillende festivals of andere evenementen. Dus als jij een kampeertent wilt huren, bekijk de website eens!

Lees hier meer over kampeertent huren en lees over vooral mijn andere blogs!

Een goede kampeertent huren?

Je zou ook interesse kunnen hebben in

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *