Outstanding Safaritent kopen!

Outstanding Safaritent kopen

Ik had jullie natuurlijk in een andere blog verteld over mijn topervaring in een luxe safaritent in Zuid-Frankrijk. Deze had ik dus geboekt bij Villatent, echt een topbedrijf. Het blijkt dat zij deze luxe safaritenten kopen bij het grote bedrijf genaamd Outstanding. En omdat ik hier zo van onder de indruk was, wil ik Outstanding ook even mijn complimenten geven door middel van deze blog, want dit bedrijf is inderdaad ‘outstanding’ te noemen.

Wat is outstanding?

Outstanding is een bedrijf dat safaritenten levert over bijna de hele wereld. Dit is allemaal business to business. Het is ook mooi om te zien dat ze voor ieder land of gebied een eigen agent hebben zitten, die de markt en de taal daar goed beheerst. Ze zorgen dus echt voor de beste communicatie met de klant. Ze geven namelijk ook persoonlijk advies, als je twijfelt over bepaalde aspecten en welke safaritent(en) je wilt kopen.

Twijfels over de safaritent kopen?

Om twijfels weg te nemen hebben ze ook een prachtige showroom en is iedereen altijd welkom. Het is namelijk wel zo fijn om de modellen eens in het echt te zien. Outstanding doet er echt alles aan om haar klanten te helpen en het product heeft mij echt zo positief verrast. Outstanding heeft ongelooflijk veel modellen beschikbaar, van groot tot klein. Op de site kan je van iedere tent heel overzichtelijk het interieur bekijken.

Duurzaam en voordelig

Wat mij ook opviel is dat Outstanding tenten met langere levensduur aanbiedt , deze gaan langer mee dan normale tenten van concurrenten. Deze tenten kunnen maarliefst 10 jaar mee. Ik vind dit een goed geregeld van Outstanding, zo scheelt het erg veel kosten en onderhoud voor de klant.

Al met al vond ik het gewoon even nodig om mensen kort over dit topbedrijf te vertellen, de producten die Outstanding levert zijn fantastisch, en daarbij leveren ze ook een fantastische service. Dus als je als bedrijf een safaritent wilt kopen, bekijk dan de site van Outstanding eens!

Lees hier meer over Outstanding safaritenten en lees ook meer over tenten in mijn andere blogs!

Outstanding Safaritent kopen!

Je zou ook interesse kunnen hebben in

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *