Safaritent op camping ’t Geuldal

Safaritent op camping 't Geuldal

Op vakantie in Zuid-Limburg, misschien niet het eerste wat in je opkomt als je een vakantiebestemming wilt kiezen. Toch kan je op Camping ’t Geuldal een topvakantie beleven.

Voor jong en oud op camping ’t Geuldal

Deze zomer ben ik namelijk naar Camping ’t Geuldal geweest in een prachtige safaritent die ik daar gehuurd had. De camping was voorzien van alles, namelijk leuke activiteiten van de kinderen, maar ook van rust voor de ouders. Even terug naar de safaritent die we gehuurd hadden, deze was voorzien van alles wat je in een luxe huis ook krijgt. Natuurlijk hadden we het weer ook meezitten afgelopen zomer. Eigenlijk de omstandigheden voor een perfect vakantie. Over deze safaritent waren we erg te spreken. Zoals ik al zei, het leek wel een luxe huisje. De safaritent was voorzien van een complete keuken, douche, toilet, wasbak en nog veel meer attributen, die het verblijf top maakten.

Top aanbieder

Deze tenten worden verhuurd door Villatent. Op de site vind je nog meer informatie over de fantastische tent die wij gehuurd hadden, maar ook nog andere modellen. Als je opzoek bent naar een vakantie in een topaccommodatie tegen een scherpe prijs, kan ik zeker aanraden om even op de site van Villatent te neuzen!

Lees vooral ook mijn andere blogs!

Safaritent op camping ’t Geuldal

Je zou ook interesse kunnen hebben in

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *