De variant op safaritent Woody van Outstanding

Safaritent woody outstanding

De Safaritent Woody is een populaire naam die veel wordt gebruikt voor een safaritent die op het klassieke model safaritent is gebaseerd. Bij Outstanding hebben we uiteraard ook onze eigen variant op de klassieke safaritent. De safaritent Wood is qua uiterlijk en indeling vergelijkbaar met de safaritent Woody en dus met de klassieke safaritent. Maar deze mooie tent beschikt over innovatieve snufjes die uw investering nog rendabeler maken en het verblijf voor uw gasten comfortabeler. Denk daarbij aan de hoge kwaliteit van alle materialen en de hieruit voortkomende lange levensduur.

Wat maakt de safaritent Woody – onze safaritent Wood – zo aantrekkelijk?

Onze safaritent Wood is onze meest gekozen safaritent en dat is natuurlijk niet zonder reden. Allereerst beschikt de tent over alles wat nodig is voor een fijne vakantie voor uw gasten. Er is plaats voor een ruime keuken, er zit een mooie badkamer in de tent en natuurlijk heeft de tent een ruime veranda waar een mooie loungeset past. De tent is geschikt voor groepen van 2 tot 8 personen, afhankelijk van het formaat. Want de safaritent Wood hebben we niet in 1 standaard formaat, maar in maar liefst 3 verschillende formaten.

Een safaritent in uw gewenste maat

Al onze safaritenten zijn beschikbaar in verschillende formaten. Ook de safaritent Woody, onze Wood, is standaard leverbaar in 3 formaten. Zo is de kleinste variant perfect voor 2 tot 4 personen en kan de grootste variant wel 8 personen huisvesten. Voldoen de tenten qua maat niet aan uw wensen? Er zijn altijd mogelijkheden om een tent kleiner of groter te maken. Laat ons weten wat u zoekt en we zorgen dat er straks een tent op uw camping staat die aansluit bij al uw wensen.

Een safaritent van de hoogste kwaliteit

De aanschaf van een safaritent is geen ondoordachte keuze. U investeert in uw bedrijf en uiteraard wilt u jarenlang van deze investering genieten. Koopt u een safaritent bij Outstanding, dan koopt u altijd een tent van de hoogste kwaliteit. Door onze innovaties en doordat we altijd op zoek blijven naar de beste materialen, hebben we een levensduur van maar liefst 10 jaar weten te realiseren voor onze tenten. Naast de tenten zelf, leveren we ook volledige interieurs. Van matras tot kaasschaaf, u hoeft zelf  nergens meer aan te denken. Uiteraard zorgen we daarnaast voor bijpassend meubilair. Voor het interieur heeft u keuze uit diverse mooie interieurstijlen.

Welke safaritent komt op uw camping te staan?

Welke safaritent heeft uw voorkeur? Is het de safaritent Woody, onze safaritent Wood, of heeft u een andere favoriet? Naast deze klassieker hebben we namelijk diverse andere tenten met elk hun eigen voordelen. Van een zeer compacte tent tot een ruime lodge, bij Outstanding hebben we voor elke doelgroep een geschikte tent. Naast de safaritenten hebben we ook prachtige thermotenten. Door hun zeer goede isolatie bieden deze tenten het hele jaar door een zeer comfortabel onderkomen voor uw gasten.

Gaat u voor onze variant van de safaritent Woody of wilt u graag advies over de safaritent die past bij uw bedrijf? Neem contact op voor een advies op maat of kom een kijkje nemen in onze showroom.

Ontdek meer

Related Post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *