Slaaptent huren voor jouw evenement?

Slaaptent huren voor jouw evenement?

In Augustus 2019 was ik naar een groot weekendfestival in Haarlemmermeer. Dit festival was echt fantastisch en heb hier het hele weekend intens genoten.

Positieve verrassing

Hier ging ik ergens wel van uit natuurlijk, maar wat ik echt opmerkelijk goed vond was mijn slaapplek. Ik ging samen met een vriend van mij een slaaptent huren voor het hele weekend, dit werd bovenop de ticketprijs berekend. Wat wij verwachtten was een klein slaaptentje met weinig ruimte en niet echt een goede slaapplek. Niets bleek minder waar, de tent die we hadden was een mooie constructie met zelfs een houten vloer en hele mooie en comfortabele bedden. Ook stonden er twee erg comfortabele stoelen voor de tent, waar we lekker konden uitrusten als we even een pauze nodig hadden.

Over Rechargers

Nu bleek dit een ‘Lodge tent’ te zijn. Deze slaaptenten werden geleverd en neergezet door het bedrijf Rechargers. Dit bedrijf blijkt zeer actief te zijn op het gebied van festivals. Ik zelf kende het nog niet maar heb na dit topweekend even op de site gekeken, en ze hebben nog meer mooie modellen tenten.

Slaaptenten huren voor andere gelegenheden? Geen probleem!

Ook zag ik dat Rechargers tenten verhuurde voor bruiloften. En aangezien ik over 2 maanden ga trouwen, was ik erg blij met dit bericht. Ik heb nu voor mijn bruiloft 20 van deze tenten gehuurd zodat mijn bezoekers ook heerlijk en comfortabel kunnen overnachten, en dat voor een mooie prijs! Deze tent was echt een unieke ervaring en maakte mijn festivalweekend nog mooier dan die al was. Dus wil je een slaaptent huren voor jouw evenement of gelegenheid? Dan raad ik Rechargers zeker aan!

Lees hier meer over slaaptent huren voor jouw evenement en lees ook vooral mijn andere blogs!

Related Post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *