Slaaptenten huren voor jouw bruiloft?

Slaaptent huren voor jouw bruiloft?

Ik wilde graag een unieke bruiloft organiseren in Frankrijk. Hiervoor moest ik natuurlijk wel overnachtingen zien te regelen voor mijn gasten. En in plaats van een hotel dacht ik; ik ga mooie slaaptenten huren voor mijn gasten.

Unieke slaaptenten huren

Ik vond dit juist zo leuk omdat het dan echt een unieke ervaring was. De slaaptenten waren voor twee personen en hadden allemaal een wit of donker gekleurder ‘dak’. Dit vond ik goed bij het thema bruiloft passen en stond ook echt goed bij de sfeer. Er zijn 20 slaaptenten geplaatst op een veld naast de trouwlocatie. En dit zag er zo fantastisch uit, vooral ’s avonds! Wij waren er ongelooflijk blij mee. Het bedrijf bij wie we deze gehuurd hebben heet Rechargers. Zij hebben ons de perfecte dienstverlening gegeven. Het telefoongesprek was erg vriendelijk en het werd allemaal top geregeld. Ik ben echt zeer te spreken over hoe dit allemaal geregeld werd en hoe ze ons behandelden. Dit zorgde voor een extra fijn gevoel tijdens en na mijn bruiloft.

Al met al kan ik zeggen dat ik een top bruiloft gehad heb samen met iedereen. En Rechargers heeft hier een groot aandeel in gehad. Dus wil je een slaaptent huren voor jouw bruiloft of evenement? Dan is Rechargers echt een aanrader!

Lees hier meer over slaaptent huren voor jouw bruiloft en lees vooral ook mijn andere blogs!

Related Post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *