Een luxe safaritent kopen in Nederland

Outstanding Safaritent kopen

Een safaritent kopen in Nederland? Outstanding is het adres! In onze werkplaats in het midden van Nederland maken we de mooiste tenten. Hiervoor gaan we niet over één nacht ijs: al onze tenten zijn het resultaat van veel innovatie en het gebruik van de beste materialen. Daardoor kunnen we met trots zeggen dat alle tenten in ons ruime assortiment van de hoogste kwaliteit zijn! Bent u op zoek naar een bepaald type tent? Tussen onze verschillende modellen vindt u ongetwijfeld wat u zoekt. Ook voor het opdoen van inspiratie voor uw glamping bent u op onze website en in onze showroom aan het juiste adres.

Een safaritent kopen in Nederland met de beste service

De aanschaf van een safaritent is de eerste stap van een nieuwe fase. Voor veel ondernemers betekent het namelijk de start van het aanbieden van glamping aan hun gasten. De combinatie van luxe en buitenleven trekt steeds meer mensen aan, waardoor glamping snel groeit in populariteit. Bij Outstanding vinden we het belangrijk u goede begeleiding te bieden in deze fase. Hierbij nemen we ook uw toekomstplannen mee en kijken we samen welke tent het beste aansluit bij uw wensen en uw doelgroep. Van een advies op maat tot de oplevering van een geheel ingerichte tent: we staan voor u klaar.

Een ruime keuze in de mooiste safaritenten

We zorgen er graag voor dat u de tent vindt die helemaal voldoet aan al uw wensen. We hebben dan ook een ruim assortiment, waardoor er voor iedereen wel een passende tent tussen zit. Van kleinere tenten, zoals onze Safaritent XS met een terugverdientijd van maar 1 jaar, tot grote en ruime safarilodges. Onze Outstanding Lodge kan dankzij de optionele extra verdieping bijvoorbeeld perfect worden ingezet als groepsaccommodatie. En wist u dat een safaritent voor nog veel meer kan worden gebruikt dan alleen glamping? Zo worden onze veelzijdige tenten onder meer ingezet als restaurant, souvenirshop en receptie. Bijzondere dromen? We helpen u graag ze te verwezenlijken!

Ook glamping in de winter met onze geïsoleerde thermotenten

Met Outstanding heeft u niet alleen de mogelijkheid uw gasten in de zomer te ontvangen. Onze volledig geïsoleerde thermotenten bieden namelijk ook in de winter een heerlijk onderkomen. Dankzij de goede isolatie biedt deze tent vier seizoenen lang glamping-plezier. Door de grote glazen pui in de tent hoeven uw gasten ook in de winter niets van het buitenleven te missen. Ontdek of de thermotent de tent is die u zoekt.

Ontvang meer informatie over uw favoriete tent

Nieuwsgierig naar alle mogelijkheden die een glamping tent u biedt? We helpen u graag alle opties te verkennen. Kom onze tenten bekijken in onze showroom in Renswoude of vraag ons informatiepakket aan met alle ins en outs over onze tenten. We helpen u zowel persoonlijk als via de digitale weg graag op pad. Wist u dat u bij ons niet alleen uw tenten, maar ook het volledige interieur kunt aanschaffen? Zo bent u in één keer klaar. En als u daarnaast ons team het transport, de opbouw en de inrichting laat verzorgen, heeft u helemaal nergens meer omkijken naar. Zo wordt een safaritent kopen in Nederland wel heel gemakkelijk!

Related Post